Kuva: Santa Claus Village

 Santa Claus Village
ympärivuotinen matkailukeskus

Jotain uutta ja arvokasta alueen toimijoille – ketterästi ja notkeasti. Muotoilimme konseptin ympärivuotisesta matkailusta ja kilpailukyvyn parantamisesta turvallisesti ja vastuullisesti. Sen tavoitteena oli nostaa matkailijoiden määrää, palvelujen laatua ja käyttöastetta, luoda ympärivuotisia unohtumattomia elämyksiä matkailijoille – ja uusia työpaikkoja alueelle. Tärkeänä osana oli alueen toimijoiden ja palvelujen yhtenäistäminen, yhteismarkkinointi ja yhteinen moodboard hyödyntäen enemmän sosiaalista mediaa ja uusia digiratkaisuja.

Jäätä murskaavia avauksia

Projektin alussa tiimi kävi tutustumassa kohteeseen ”Tonttu” Antti Nikanderin johdolla. Upea kohde antoi inspiraatiota ja sai meidät syttymään samantien. Ideoita pulppusi teemallisista yrityskokouksista, luxury-paketeista, tonttu-suppailusta aina porovarttiin etätyön yhteydessä – perheitä ja aktiivisia ulkoilijoita unohtamatta.

Uusia kampanjoita ja elämyksellisiä palveluita Sisu-poron ja muiden eläimien kanssa.

  • Poro- ja husky -kummit
  • Osta oma poro
  • Porovartti – etätyön tai -kokouksen yhteydessä

Asiakkaalle luotiin työkaluksi yhtenäiseen brändityöhön vuosikello, jonka tarkoituksena on kirjata kaikkien alueen toimijoiden yhteiset koulutukset, tapahtumat ja markkinointi samoihin kansiin.

Santa Claus tiimi – Kaneli, Sipe ja Riina – antoivat Arctic Circle -aukion ohjelmien lisäksi myös 8 eri maan Napapiirin yhdistämiselle tulevaisuuden vinkkejä.

Antti Nikander:

”Jäitä murskaavia avauksia. Uskallatte luottaa omaan intuitioon ja ammattitaitoon uusilla perinteitä rikkovilla ideoilla, joilla Santa Claus Village voi erottua joukosta.” – Antti Nikander

MUOTOILEMASSA

Kaneli

Kaneli

Oulu

Kokemusta kansainvälisen
konsultin tehtävistä maailmanlaajuisista organisaatioista vaellusoppaaksi Aasiassa ja majatalon emännäksi Afrikassa.
Kaneli Pellikka

Sirpa

Sirpa

Pääkaupunkiseutu

26 vuoden matkailualan kokemus eri rooleissa aina ryhmämatkavirkailijasta globaaliin asiakkuuspäällikköön, mm. urheilumatkojen ja yritystapahtumien myyntipäällikkönä. 
Sirpa Ylönen

Riina

Riina

Riina Ignatius