Kuva: Meidän Saaristo Lotta, Markus ja Oscar

Meidän Saaristo

Meidän Saariston -lifestylebrändin missiona on nostaa Suomen saaristomatkailu uudelle tasolle luomalla alueen tarjoamille palveluille näkyvyyttä ja vaikuttavuutta sosiaalisessa mediassa. Paikalliset yritykset saavat lisää asiakkaita ja liiketoimintaa ja näin kasvatetaan alueen elinvoimaa ympäri vuoden ja saadaan totta kai lisää työtä Suomeen.

Punaisen pipon salaisuus ja Saarikoira Oscarin suosikit 

Loimme uudelle yritykselle liikeideamallin palvelumuotoilun keinoin. Muotoilimme yritykselle keinot toiminnan tarinallistamiseen ja teimme palvelumuotoilun keinoin uudet, kiinnostavat ja houkuttelevat palvelukonseptit alueen potentiaalisille yrittäjäasiakkaille. Teemana on vastuullinen ja turvallinen matkailu ja inspiraationa upean saariston omaperäinen elämäntyyli. Yrittäjäpariskunnan Oscar -koirasta tulee vaikuttajamarkkinoija, jonka antamista suositteluista tiedetään minne kannattaa suunnistaa, kun hakee parasta saaristossa. Lanseerasimme myös punaisen pipon salaisuus- teemakokonaisuuden. Yrittäjille suunnatuissa saaristoteemaisissa tuotepaketeissa on valinnanvaraa niin kevytyrittäjälle kuin myös laajan liiketoiminnan vaativimpiin tarpeisiin. Laadimme myös askelmerkit työmme toteutukseen käytännössä. 

Yrittäjäpariskunta Lotta, Markus ja saarikoira Oscar kiittävät:

”Tämän kolmikon työt ylittivät odotuksemme. He toivat mukaan tuoreita näkökulmia ja muotoilivat meille uusia, innostavia ja massasta erottuvia palveluita. Mutta he eivät vain luoneet meille uusia palveluita, vaan laajentamalla meidän visiotamme he myös herättivät meissä uutta intoa ja motivaatiota viedä työmme uudelle tasolle. Luottamus Heidiin, Merjaan ja Heliin heräsi jo ensimmäisessä kohtaamisessa ja prosessin aikana meidän ei tarvinnut tehdä muuta kuin innostuneena odottaa heidän lopputuloksia. Odotamme innolla että pääsemme jatkamaan heidän työtä ja viedä visiotamme eteenpäin. Voin lämmöllä suositella heitä ja heidän palveluitaan. Olen kiitollinen että olemme tavanneet heidät ja varmasti tulemme tekemään yhteistyötä myös tulevaisuudessa. Voin lämmöllä suositella heitä ja heidän palveluitaan. Kiitos Merja, Heli ja Heidi aivan upeasta työstä!”

MUOTOILEMASSA

Merja

Merja

Oulu

Matkailu- ja muutosmuotoilija. Monipuolinen kokemus erilaisista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä. Erityisosaamistani on myynnin kasvattaminen ja yrityksen mainekuvan nostaminen uusille tasoille.
Merja Hietaniemi

Heidi

Heidi

Pääkaupunkiseutu, koko maailma

Pitkä käytännön kokemus kotimaan ja kansainvälisen matkailun eri tehtävissä. Tuotteistaminen ja tarinallistaminen ovat vahvuuksiani. Sydäntä lähellä ovat elämysten tarjoaminen asiakkaille, mitä olen saanut tehdä opastaessani Helsingissä tai maailmalla suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai saksaksi.

Heidi Tetri

Heli Hirttiö

Heli Hirttiö

Graafinen suunnittelija

Olen visuaalinen olento ja työkokemukseni on monipuolinen, esim. taidegalleriassa myös toimistotöitä ja kirjanpitoa tehden ja taidemuseossa asiakaspalvelusihteerinä, mainostoimistossa ja paikallislehdessä. Työntekijänä olen tunnollinen, kaikkien kanssa toimeentuleva ja tarkkuuttani on kehuttu.