Kulttuurikeinu Kuopiosta matkapalveluiden tuottajien tietoisuuteen

Kulttuurikeinu on osuuskunta Kuopiosta. Kulttuurikeinu tarjoaa laaja-alaisia kulttuuripalveluita. Kulttuurikeinu sai kaksi pääkohderyhmää sekä näille sopivat kärkituotteet. Teimme heille tuotekonseptit, jotka ovat helposti monistettavissa eri tilanteisiin. Kärki-tuote on digitaalinen. Striimaamalla Kulttuurikeinun palveluita voi tarjota helposi, mutta kannattavasti, ajasta ja paikasta riippumattomomasti. Rakensimme kokonaan uuden ansaintamallin ja sillan kulttuurista matkailuun.
Palautteemme oli, että saimme osuuskunnan nukkumasta ”ruususen unta” ja näkemään konkreettiset mahdollisuudet rakentaa liiketoimintaa matkailulle kulttuurin keinoin.

Kulttuurikeinun lähitulevaisuus stepit

  1. Verkkokaupan tai muun myyntialaustan hankkiminen | kesä 2020
    Tuotteet ja palvelut verkkokaupasta ostettavaksi, esim. Doerz -alusta ja sitä kautta lisänäkyvyyttä. Tai saksankielisille Skandinavian Live-sivusto. 
  2. Sidosryhmien ja asiakkuuksien hoitaminen
  3. Aili-verkostoon liiittyminen +60 v-kahvila Kuopiossa
  4. Keinu-klubi
  5. Palautteen kerääminen ja seuraaminen

Muotoilijat

Marika

Marika

Puumala

Olen rohkea, innovatiivinen ja idearikas matkailun kehittäjä.
Katson tulevaisuuteen avarin katsein ja haluan oppia uusia asioita joka päivä. Olen hands on tyyppi- ja vien ideat käytöntöön
tehokkaasti.
Marika Auvinen

Merja

Merja

Oulu

Matkailu- ja muutosmuotoilija. Monipuolinen kokemus erilaisista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä. Erityisosaamistani on myynnin kasvattaminen ja yrityksen mainekuvan nostaminen uusille tasoille.
Merja Hietaniemi