Kuva: Visit Finland Asko Kuittinen

Go Finland with Kon-Tiki
– monipuoliset palvelukokonaisuudet

Kotimainen Kon-Tiki Tours tarjoaa räätälöityjä ryhmämatkoja eri teemoilla ympäri maailmaa. Heidän toisen brändinsä Kon-Tiki Finlandin alla tarjotaan incoming-toimintaa kotimaan kohteina ensisijaisesti Lappi sekä Helsinki. Kon-Tiki Finlandilla on suuri intohimo ja tarve uudelleen muotoilla ja laajentaa kotimaan tarjontaa, kehittää brändiä ja pohtia uusia toteutus- ja myyntikanaviaan.

Meidän ”kolmen kopla” toi projektissaan ideoita uusien palveluiden tuotteistamiseen, brändin kehittämiseen, Kon-Tiki Finlandin omaan logoon ja diginäkyvyyteen. Loimme kotimaan tuoteperheen Go Finland with Kon-Tiki, jonka alle rakensimme tuotteina mm. Go Sport, Go Local ja Go Wild. Siitä sukelsimme vielä hieman syvemmälle ja toimme esille erilaisia yhteistyökumppani-ehdotuksia ja urheilutapahtumia.

Tulevaisuus on hyvin epävarma vielä pitkään matkailualalla, joten on hienoa, että Kon-Tiki Finland uskaltaa aloittaa uuden projektin kotimaan tuoteperheen ja brändin luomiseksi – matkailumuotoilla uuden sivun historian kirjaansa, jossa me olemme saaneet olla mukana. Uskomme, että siinä huomioidaan myös joitain ehdotuksiamme esim. virtuaalimessut, matkailuillat livestreaminä, blogaaminen, panostaminen erityisryhmiin tai vähemmistöihin – uusia digivälineitä unohtamatta.

Esittelimme projektin toimitusjohtaja Timo Saranpäälle, jonka kanssa saimme aikaan mielenkiintoisen ja antoisan keskustelun. Timon mukaan toimme projektissamme esille hyviä uusia näkökulmia ja toteutettavia ideoita,
joista on hyvä jatkaa.

MUOTOILEMASSA

Tanja

Tanja

Kemi

Yli 15 vuotta matkailualan kokemusta. Tutuksi ovat tulleet niin ryhmämyynti, incentive- ja leisure matkailijat, kuin hääkoordinaattorin tehtävätkin.
Tanja Pakarinen

Sirpa

Sirpa

Pääkaupunkiseutu

26 vuoden matkailualan kokemus eri rooleissa aina ryhmämatkavirkailijasta globaaliin asiakkuuspäällikköön, mm. urheilumatkojen ja yritystapahtumien myyntipäällikkönä. 
Sirpa Ylönen

Kaneli

Kaneli

Oulu

Kokemusta kansainvälisen
konsultin tehtävistä maailmanlaajuisista organisaatioista vaellusoppaaksi Aasiassa ja majatalon emännäksi Afrikassa.
Kaneli Pellikka