Merelle helposti, edullisesti ja turvallisesti Jarkko-kipparin kanssa

Jarkko Hintsala on sympaattinen energia-alan asiantuntija ja vesistömatkailun yrittäjä Kala- ja saariretket -brändillään. Digimarkkinointiin yrittäjän aika ei ole riittänyt.

Jarkko sai meiltä digimarkkinoinnin buustauksen nettisivuilleen sekä uuden Instagram-tilin. Hänen veneensä sopii parhaiten alle 10 hengen perheiden ja ystäväporukoiden retkiin.

Tavoitteena kipparilla onkin tarjota asiakkaille luontoelämyksiä saaristossa kohtuuhinnalla. Vene soveltuu hyvin myös liikuntavammaisille, mutta Jarkon kanssa keskusteltuamme tämä kohderyhmä päätettiin jättää pienemmälle huomiolle ja keskityttiin perhe- ja kaveriporukoiden tavoittamiseen ja yleisempien saariretkien markkinointiin.

Kauniit kuvat ja videot tuovat esiin eteläisen Suomen saariston ainutlaatuista fiilistä, niitä suosittelemme käytettävän todella runsaasti sekä kotisivuilla että sosiaalisessa mediassa tägättyinä viemään aina omalle nettisivulle, Hästägeiski suosittelemme #kalajasaariretket #kalaretket ja #saariretket.

Nettisivuille saa ajankohtaista sisältöä helposti, kun sinne on linkitetty kuvanäkymä Instasta tai Facebook-sivun päivityksistä. Osa-aikaiselle yksinyrittäjälle tämä on nopea ja kätevä tapa päivittää sisältöä samalla vie asiakkaita merelle tai kun ajelee muuten vain moottorillaan.

Jarkko Hintsalan palaute esityksestämme: ”Paljon hyviä ideoita ja hauskoja vinkkejä, hyvä herätellä minua näin digimarkkinointiin”.

Muotoilemassa

Jaana

Jaana

Pääkaupunkiseutu

Matkailuliiketoiminnan eri kulmia, tuotteita ja kohderyhmiä kolunneena konkarina ideoin ja muotoilen palvelupolkuja uuteen uskoon takaraivossa aina yrityksen taloudellinen menestys. Korona ajoi minut digimarkkinointiin media-alalle, mutta matkailu tulee aina olemaan  lähellä sydäntä - nyttemmin työelämässä ryhmille räätälöityjen erikoismatkojen tilaajana. Olen ry:n hallituksen puheenjohtaja.
Jaana Raunola

Sirpa

Sirpa

Pääkaupunkiseutu

26 vuoden matkailualan kokemus eri rooleissa aina ryhmämatkavirkailijasta globaaliin asiakkuuspäällikköön, mm. urheilumatkojen ja yritystapahtumien myyntipäällikkönä. 
Sirpa Ylönen

Kaneli

Kaneli

Oulu

Kokemusta kansainvälisen
konsultin tehtävistä maailmanlaajuisista organisaatioista vaellusoppaaksi Aasiassa ja majatalon emännäksi Afrikassa.
Kaneli Pellikka