Kuva: Visit Finland Asko Kuittinen

 Healthcation – konseptimuotoilua
 Mediconnection Oy

Healthcation on muotoilemamme uusi termi ja konsepti, joka muuttaa sairausloman matkailuelämykseksi. Holistinen ja
elämyksellinen lähestymistapa auttaa toipumaan operaatioista. Healthcation huomioi kehon ja mielen kokonaisvaltaisesti niin ennen kuin jälkeen operaation. Toipumista tukemassa on Suomen puhdas ja rauhoittava luonto sekä lääketieteellinen huippuosaaminen. Asiakkaan palvelupolun suunnittelussa otetaan huomioon mm. puhdas ruokavalio, herbalistin valitsemat rohdoskasvit toipumisen nopeuttamiseksi, mielen tasapaino meditaatio-ohjaajan avulla sekä hyvinvointia tukevat kansanparannushoidot ja aktiviteetit. Majoittuminen tapahtuu tarkoin valikoiduissa laadukkaissa ja yksilöllisissä kohteissa, joissa viihtyy myös koko perhe. 

Mediconnection Oy on kehittänyt Xclusive Finland -tuotemerkin palvelemaan Suomeen saapuvia kansainvälisiä asiakkaita laadukkaasti. Palvelusuunnitelmiin tarvittiin apua ja Matkailumuotoilutiimi halusi antaa ulkomaisille
asiakkaille enemmän syitä valita juuri Suomi operaation tekopaikaksi. Mietimme kuinka Suomen vahvuudet toimivat valttikorttina ja kuinka potentiaaliset high end-asiakkaat tavoitetaan . Kävimme läpi asiakkaan palvelupolun eri vaiheet mm. lisäämällä henkilökohtaisen online-tapaamisen ja varauksen jälkeen asiakkaalle lähetettävän Oura-sormuksen,
jonka avulla voidaan seurata vointia ennen ja jälkeen operaation. Mikäli asiakas on kiireinen, hänelle suunnitellaan virtuaalinen healing-ohjelma, jossa Suomen luonnon rauha toimii sisällöntuotannon punaisena lankana.

Medicationin Irja Suokas yrittäjä oli tyytyväinen meidän matkailumuotoilijoiden tarjoamiin ratkaisuihin ja toivoi voivansa aloittaa ulkomaisten asiakkaiden liiketoiminnan mahdollisimman pian koronapandemian jälkeen. 

Muotoilijat

Jaana

Jaana

Pääkaupunkiseutu

Matkailuliiketoiminnan eri kulmia, tuotteita ja kohderyhmiä kolunneena konkarina ideoin ja muotoilen palvelupolkuja uuteen uskoon takaraivossa aina yrityksen taloudellinen menestys. Korona ajoi minut digimarkkinointiin media-alalle, mutta matkailu tulee aina olemaan  lähellä sydäntä - nyttemmin työelämässä ryhmille räätälöityjen erikoismatkojen tilaajana. Olen ry:n hallituksen puheenjohtaja.
Jaana Raunola

Jani

Jani

Pyhäjoki- ja Kalajokilaakso

25 vuotta tapahtuma-alaa, myyntiä ja markkinointia, verkkokauppaa ja muiden sparrausta. Niistä on Suomen Matkailumuotoilijat ry:n varapuheenjohtaja tehty.
Jani Gallén