Kuva: Visit Finland archipelago

Go Archipelago

Go Archipelago on neljän yrityksen upea kokonaisuus. Yritys toimii Turun saaristossa Korppoon saarella. Muotoilimme yritykselle digisisältöä tarinallistamisen keinoin sekä tuotimme heille uudet tuotekonseptit – Tarinaretket eri teemoin. Halusimme nostaa esille saariston ympärivuotiset mahdollisuudet sekä kertoa suomeksi yrityksen nimen ja näin muotoilimme heille sloganin Go Archipelago – Saaristo 365. Tähän tuotimme yritykselle valmiin visuaalisen ja graafisen ilmeen.  

Tarinaretket valloittavat Turun saariston 365

Valitsimme kohderyhmäksi kotimaan asiakkaat ja muotoilimme yritykselle uudet tuotekonseptit sisältöineen digimarkkinointia varten: Korppoon Merikapteenin Pidot, Saariston Syleily, Saariston Henki & Henkäys, Korppoon Perinteinen Joulu, Saariston Uniikki Uusi Vuosi, Saaristolainen Etätyö – Live like a local, Saariston Lapset/Hakkerien Salaisuudet. Digisuunnitelmaan sisältyi verkkosivujen linkitykset somekanaviin, päivitystä kuvitukseen ja videoihin, Saaristo 365 konseptin sekä tarinapakettien lanseerausta kamppanjana. Kokeiltiinpa myös Tik Tok lyhytvideoiden tekoa ja testausta ja tuotteistettiin lahjakorttikampanja someen.  

Go Archipelago kiittää:

Asiakas oli positiivisen yllättynyt muotoilutyömme tuloksista. He innostuivat ja kokivat ideoiden siirrettäväksi käytäntöön. Erityisesti he kiittivät meidän muutosmuotoilijoiden näkemystä, sillä yritys tarvitsee ulkopuolisen tuottaman näkökulman yrityksen liiketoiminnan sekä myynnin ja markkinoinnin eteenpäin viemisessä. Erityiskiitosta sai myös Presidentin Jouluhauki!

MUOTOILEMASSA

Merja

Merja

Oulu

Matkailu- ja muutosmuotoilija. Monipuolinen kokemus erilaisista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä. Erityisosaamistani on myynnin kasvattaminen ja yrityksen mainekuvan nostaminen uusille tasoille.
Merja Hietaniemi

Heidi

Heidi

Pääkaupunkiseutu, koko maailma

Pitkä käytännön kokemus kotimaan ja kansainvälisen matkailun eri tehtävissä. Tuotteistaminen ja tarinallistaminen ovat vahvuuksiani. Sydäntä lähellä ovat elämysten tarjoaminen asiakkaille, mitä olen saanut tehdä opastaessani Helsingissä tai maailmalla suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai saksaksi.

Heidi Tetri

Tuomas

Tuomas

Rovaniemi

Muutosmuotoilija Tuomas Seppälä