Kuva: Visit Finland

Digimitalla uutta näkyvyyttä

Arctic Spa Wellness on Iso-Syötteellä toimiva, Leena Särkelään kulminoituva yritys. Leena on kehonhuollon ammattilainen. ”Niitä kuuluisia ja vähän mystisiä” kalevalaisia jäsenkorjaajia. Eikä se riitä, hänen repustaan löytyy myös hierojan pätevyys, personal trainerin auktoriteetti ja suuri ymmärrys siitä, miten kehoa huolletaan.

Arctic Spa Wellness yrittäjällä on huipputuote… Siis tarkemmin HÄN on huipputuote! Mitä puuttuu on ymmärrys Digimarkkinoinnin helppoudesta ja kanavien valinnasta. Onneksi me matkailunmuotoilijat osaamme nämä asiat!

Instagram ja sen tuoma näkyvyys sopii Arctic Spa Wellnesille täydellisesti. Toki vaatii sen valokuvien räpsimisen, mutta muuten julkaisuun ja siellä ”somessa notkumiseen” ei kuitenkaan tarvitse tuhlata koko päivää.

Teimme yritykseen kattavan paketin siitä, kuinka hyödyntää Canvaa suunnittelutyökaluna. Miten Instagram taipuu markkinointiin ja asiakashankintoihin ja kuinka Facebookiin voi ajastaa mainoksia tai tehdä hyviä tempauksia, josta asiakkaat innostuvat.

Yrittäjä oli silminnähden innostunut meidän matkailumuotoilijoiden tarjoamiin ratkaisuihin.

Digitavoite

  1. Asiakasmäärät huimaan nousuun
    • matkailijat ja kertaostajat
    • paikalliset asukkaat eli repeatterit
  2. Tunnettuuden lisääminen
    • brändi vetovoimaiseksi

Väline

Instagram (ansaittu malli),
työvälineena graafinen työkalu Canva

Jatkoksi

Instagram ja FB mainokset (ostettu malli)

Muotoilijat

Susa

Susa

Vantaa

Koko aikuisiän työskentely matkailualalla on tuonut kokemusta myynti-, tuotanto-, projekti- sekä ryhmämatka että tapahtumatyöstä. Omaan kattavan kuvan matkailun logistiikasta eikä uusien teknologiaratkaisujen omaksuminen tuota vaikeuksia. Nautin projektiluonteisesta työstä ja muiden ihmisten innostamisesta. Toteutan mm. verkkotyöpajoja matkailumuotoilijana ja autan yrittäjiä matkailupalvelujen ja -tuotteiden muotoilun saloihin. Jaan mielelläni kokemukseni kanssasi.
Susa Huotari

Merja

Merja

Oulu

Matkailu- ja muutosmuotoilija. Monipuolinen kokemus erilaisista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä. Erityisosaamistani on myynnin kasvattaminen ja yrityksen mainekuvan nostaminen uusille tasoille.
Merja Hietaniemi