Arctic spa & wellness

Digimitalla uutta näkyvyyttä hyvinvointialan yrittäjälle. Instagram ja Facebook brändin vetovoiman edistäjinä ja asiakashankinnan työvälineinä.

Kon-tiki finland

’Älä tyydy tavalliseen’ monipuoliset palvelukokonaisuudet. Ideoita uusien palveluiden tuotteistamiseen, brändin kehittämiseen, sekä diginäkyvyyteen ”Go Finland with Kon-Tiki” tuoteperheen avulla.

feel the nature

Brändäyksellä käsinkosteltevaa tunnetta ja digitaalinen liiketoiminta toiseksi  tukijalaksi. Nuuksion matkailupalvelutoimijoista oma heimoverkosto, jonka palveluja markkinoidaan yhteisesti.

Kala- ja saariretket

Digimarkkinoinnin buustaus kiireiselle yrittäjälle. Merelle helposti, edullisesti ja turvallisesti Jarkko-kipparin kanssa.

Astuvansalmen Amatsoni

Digitaalisen näkyvyyden suunnitelma luovien alojen yritykseen. Astuvansalmen Amatsonin tarina on kunnossa, mutta on vaikea kasvaa piilossa ja ilman verkostoja.

Visit Finland Julia Kivelä

HEALTHCATION

On muotoilemamme uusi termi ja konsepti, joka muuttaa sairausloman matkailuelämykseksi. Healthcation huomioi kehon ja mielen kokonaisvaltaisesti ennen ja jälkeen operaation ja toipumista tukee Suomen puhdas luonto. 

Kulttuurikeinu

Kulttuurikeinu osuuskunta Kuopiosta matkapalveluiden tuottajien tietoisuuteen. Teimme heille tuotekonseptit, jotka ovat helposti monistettavissa eri tilanteisiin.

Metsäsydän

Metsäsydän palvelumuotoiltiin desing sprintin avulla viidessä päivässä uusiin tuoteideoihin, joita yrittäjät pääsevät toteuttamaan mahdollisimman nopeasti. 

Meidän Saaristo

Muotoilimme keinoja toiminnan tarinallistamiseen ja teimme uudet, kiinnostavat ja houkuttelevat palvelukonseptit alueen potentiaalisille yrittäjäasiakkaille. Teemana vastuullinen ja turvallinen matkailu ja inspiraationa upean saariston omaperäinen elämäntyyli.

Go Archipelago

Go Archipelago on neljän yrityksen upea kokonaisuus. Yritys toimii Turun saaristossa Korppoon saarella. Muotoilimme yritykselle digisisältöä tarinallistamisen keinoin sekä tuotimme heille uudet tuotekonseptit.