Matkailumuotoilu-ilmiölle näkyvyyttä

kesä 2, 2021

Matkailumuotoilu-ilmiö on nyt saanut osakseen myös mediahuomiota. Olemme Suomen Matkailumuotoilijat ry:ssä mielenkiinnolla seuranneet ja lukeneet, katselleet, kuunnelleet sekä osallistuneet keskusteluun matkailuun liittyvistä ajankohtaisista asioista. Yhdistyksemme matkailumuotoilijat ovat olleet mukana mm. Ylen kanavilla sekä paikallis- ja verkkolehdissä sekä blogeissa. Aihe näyttää siis olevan erittäin ajankohtainen ja kiinnostava!

Kokosimme iloksenne muutamia kiinnostavia mediapoimintoja – klikkaa linkkiä ja pääset tutustumaan lisää matkailumuotoilu-ilmiön sanomaan ja tarinaan!

Yhdistyksemme puheenjohtajan, Jaana Raunolan, haastattelu Ylen Aamussa.

Matkailumuotoilijat Sirpa Ylönen ja Jaana Raunola mukana Ylen Radiokanavalla.

Sanomalehti Kalevassa haastattelussa yhdistyksemme matkailumuotoilija Kaneli Pellikka.

Matkailumuotoilijoiden luotsaama Oulun Cafe Albert blogin aiheena sekä juttu verkkolehti Munoulussa. 

Matkamme ja työmme matkailun parhaaksi jatkuu täyttä häkää – otathan meidät someseurantaan ja tervetuloa myös jäseneksi upeaan heimoomme. Suomen Matkailumuotoilijat ry palvelee ja auttaa kotimaan matkailualan yrityksiä ympäri Suomen. Meillä on myös alan huippuosaajia jäseninä ympäri ihanan Suomenmaan. Hieno verkosto!

Ollaan kuulolla ja upeaa kesää kaikille alan toimijoille – tehdään tästä yhdessä kotimaan matkailulle ainutlaatuisen hieno huippukesä!  ❤