Kummiporo Sisu ja hyvää joulua!

joulu 21, 2020

Sisukas Sisun ja Matkailumuotoilijoiden yhteinen taival alkoi elokuussa 2020

Matkailumuotoitoilijoiden perustamiskokouksesta 12.8.2020 pari päivää myöhemmin, 14.8.2020 syntyi sisukas Sisu-poro Tallitontun Pihalla Rovaniemellä. Porot yleensä syntyvät toukokuussa, mutta poikkeuksiakin löytyy ja tästä yllättäjästä tuli meidän matkailumuotoilijoiden kummi-poro!

Yhdessä Sisu-poron kanssa olemme hoiperrelleet alkumetrimme ja vahvistuneet syömällä meille ominaisia ravintoaineita. Sisulle maistuvat heinät ja jäkälät, Matkailumuotoilijoille yhdistyksen perustamiseen liittyvät työt sekä jäsenistömme kasvattaminen. Joulun tullen Sisu ja äiti-poro Hililma rauhoittuvat joulun viettoon ja nautiskelevat joululahjaansa, syksyn sieniä. Me matkailumuotoilijatkin rauhoitumme hetkeksi, nautimme Talvipäivän seisauksesta, Joulun ihmeestä ja aloitamme muotoilutöitä innokkaana taas vuoden vaihtuessa. Työtä piisaa ja toivomme vuoden 2021 olevan meille kaikille muutoksen täyteinen, mutta myös jo paremmin ennakoitavissa oleva.

Toivotamme kaikille maagista Talvipäivän seisausta tänään 21.12. ja tuokoon tämän päivän henki askel askeleelta meille valoa tulevaisuuteen. Toivotamme myös oikein hyvää Joulua ja muutosmyönteistä Uutta Vuotta 2021! 

Susa

Susa

Vantaa

Koko aikuisiän työskentely matkailualalla on tuonut kokemusta myynti-, tuotanto-, projekti- sekä ryhmämatka että tapahtumatyöstä. Omaan kattavan kuvan matkailun logistiikasta eikä uusien teknologiaratkaisujen omaksuminen tuota vaikeuksia. Nautin projektiluonteisesta työstä ja muiden ihmisten innostamisesta. Toteutan mm. verkkotyöpajoja matkailumuotoilijana ja autan yrittäjiä matkailupalvelujen ja -tuotteiden muotoilun saloihin. Jaan mielelläni kokemukseni kanssasi.
Susa Huotari